Nye Æresmedlemmer i HOG
 
På HOGs ordinære generalforsamling i februar blev Niels Terkildsen og Per Nielsen udnævnt til æresmedlemmer.
 
Niels Terkildsen har været aktiv i HOG siden 1974 kom ind i fodboldudvalget. Niels har været træner i ungdomsafdelingen. Gennem alle årene har Niels hjulpet til, når der skulle repareres mål, sættes nye net på, repareres en dør eller sikres en kiosk for indbrud. Han har også hjulpet med kridtning af fodboldbaner. Niels har altid hjulpet til omkring Hinnerup cuppen med klargøring før og nedtagning efter stævnet.
 
Niels har gennem mere end 25 år selv været aktiv fodboldspiller i HOG. Først på seniorhold og senere som oldboys spiller. Det kribler stadig i de gamle ben, og det sker da stadig, at han deltager i træningen, men kampe bliver det ikke til mere.
 
I dag er Niels Terkildsen aktiv i forhold til kunstgræsbane – Vibe Arena Favrskovbanen – hvor Niels hjælper med at vedligeholde banen.
 
Niels Terkildsen er kort sagt en ILDSJÆL, der blot brænder for at hjælpe andre.
 
 
Per Nielsen har hjulpet fodboldafdelingen gennem de seneste 28 år med mange forskellige opgaver.
 
De første opgaver var at hjælpe med at kridte fodboldbaner. En opgave, som han har hjulpet med gennem stort set alle årene. Efterfølgende hjalp han med vask af fodboldtøj. En opgave Per klarede i rigtig mange år.
 
I alle årene har Per været et stort aktivt omkring Hinnerup Cup, hvor han har kridtet baner, gået nattevagt, hjulpet med klargøring før og oprydning efter cuppen.
 
Når der råbes om hjælp til forefaldende opgaver med reparationer af mål, påsætning af nye net eller andre forefaldende opgaver, er Per altid klar.
 
I dag er Per Nielsen aktiv i forhold til kunstgræsbane – Vibe Arena Favrskovbanen – hvor Per hjælper med at vedligeholde banen.
 
Per er og har kort sagt altid været et stort aktiv for fodboldafdelingen. Mange af de opgaver, Per har løst, er udført næsten uden at nogen har lagt mærke til det. Opgaver, der bliver udført, når medlemmerne ikke er tilstede, men som er til utrolig stor hjælp og værdi for de medlemmer, der nyder godt af hans hjælpsomhed.
 

 
Hinnerup og Omegns Gymnastikforening    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup    |    Tlf. 86985530