Pokalsucces i HOG fodbold

Ungdomsafdelingen i HOG fodbold er med helt fremme i DBU Jyllands pokalturnering.

U13 drenge – HOG mesterrækkehold (næstbedste række i Jylland)
Første kamp blev afviklet den 31. august mellem Ebeltoft IF og HOG. Resultat 3-9 til HOG.
Anden kamp afviklet på idrætsanlægget ved Haldum-Hinnerup hallen den 16. september med HOG som hjemmehold og med Lyseng IF fra DBU Vest (den bedste række i Jylland). Resultatet af kampen blev 7-1 til HOG.

Næste kamp er den 30. september mellem HOG og AGF, ligeledes fra rækken DBU Vest.
Spændende at følge drengene i denne kamp.

U14 drenge – HOG/GUI mesterrækkehold (næstbedste række i Jylland)

Første kamp i pokalturneringen var den 17. september 2015 på udebane mod Galten FS. Efter en lige første halvleg trak HOG/GUI fra i anden halvleg og vandt fortjent kampen 1-3.

Næste kamp er en hjemmekamp den 1. oktober mod TST fra Tilst – fra DBU Vest, der bedste række i Jylland.

U15 drenge – HOG/GUI – drenge 1
Første pokalkamp var på udebane mod AC Norddjurs/GBIF den 20. august. Kampen endte med sejr til HOG/GUI på 1-8.
Anden kamp var på hjemmebane mod Kolind/Midtdjurs, og her vandt HOG/GUI med 6-2.

Næste udfordring bliver hjemmekamp den 29. september 2015 mod TRIF fra DBU Vest, den næstbedste række i DBU Jylland.

U17 drenge – HOG/GUI – DBU Jylland Vest
Første kamp blev afviklet den 16. september 2015, hvor IF Lyseng/AGF var på besøg på Vibe Arena i Hinnerup.
Lyseng/AGF spiller til dagligt i DBU´s 2.division. Kampen endte med en sejr til HOG/GUI på 4-2.

Næste udfordring bliver igen en hjemmekamp, hvor HOG/GUI tager imod Silkeborg IF fra 17-ligaen (den bedste række i Danmark).

U15 piger – piger 1
Pigerne har også haft succes – idet U15 pigerne fra HOG vandt deres første pokalkamp med 1-0 over Stautrup IF.
Pigerne løb dog ind i en meget svær modstander allerede i 2. kamp, hvor de på Rønbæk Stadion fik besøg af AaB, der har en langt bredere grundlag at danne et hold ud fra. AaB spiller til dagligt i den bedste række i Jylland. HOG´s piger spiller i den 3. bedste række i Jylland. Kampen endte med sejr til AaB på 14-0. HOG´s piger var bestemt overmatchet i denne kamp, men lærerigt og en oplevelse for livet

Det bliver spændende at følge de kommende kampe for de forskellige årgange.

Hinnerup og Omegns Gymnastikforening    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup    |    Tlf. 40 57 71 10