- Kalender
- Shop
Skip Navigation Links
- -
- Om HOGExpand - Om HOG
- INDSIGTExpand - INDSIGT
- Sponsorer
- -
- PolitikkerExpand - Politikker
- Reservation
- Vinder af præmieaktier
- -
- Kontakt
- NyhederExpand - Nyheder
- NyhedsarkivExpand - Nyhedsarkiv
- Galleri

  BRUGERNAVN
 
  PASSWORD
    GLEMT PASSWORD?    Klik her for at oprette en profil

Nyhedsarkiv

 
Generalforsamling og årsmøder i HOGs afdelinger
 
Generalforsamling
Der afholdes ordinær generalforsamling i HOG onsdag d. 22. februar kl. 19.30 i HOGs klublokaler i Haldum-Hinnerup Hallen.

Årsmøder
Der afholdes årsmøder i HOGs afdelinger som følger

Afdeling Dato Tid Sted
Svømmeafdelingen Onsdag d. 1. februar 19.30 Rønbækhallens mødelokale
Tennisafdelingen Torsdag d. 2. februar 19.30 Tennis klublokale Rønbækken
Badmintonafdelingen Onsdag d. 8. februar 19.00 Rønbækhallens mødelokale
Håndboldafdelingen Torsdag d. 9. februar 19.30 Rønbækhallens mødelokale
Fodboldafdelingen Torsdag d. 9. februar 19.30 Klubhuset HH-hallen
 
Hent oversigt samt dagsorden i dette dokument.

Vedr. harmonisering af halområdet i Favrskov
 
Favrskov Kommune har fremlagt forslag til harmonisering af halområdet i med udgangspunkt i den såkaldte "Favrskovmodel". Som svar på dette har GUI, HGS, HOG, KIF og SGF i tæt samarbejde sendt et høringssvar til kommunen, hvori klubberne forholder sig til de enkelte elementer i oplægget. Du finder en kort sammenfatning nedenfor:
 
Sammenfattende finder GUI, HGS, HOG, KIF og SGF ikke, at Favrskovmodellen harmoniserer halområdet. Favrskovmodellen er alene en fordelingsmodel, hvor kommunen er sikret budgetoverholdelse, hvor øget aktivitet i en hal/forening altid vil blive finansieret af de andre haller/ foreninger.
 
Favrskovmodellen tager ikke fat i den egentlige harmoniseringsopgave, hvor foreninger får de samme muligheder og rammer for udvikling af idrætten til fordel for børn og unge samt andre idrætsaktive i Favrskov Kommune. Favrskovmodellen er i sin nuværende form ikke i tilstrækkelig grad gennembearbejdet. Der er for mange forhold, som skal afklares efterfølgende.
 
En opbakning til forslaget kan således opleves som at deltage i et lotteri. Chancen for at trække en nitte er betydelig større en chancen for at trække en gevinst. GUI, HGS, HOG, KIF og SGF kan således ikke tilslutte sig forslaget i den værende form.
 
Læs høringssvaret i sin fulde længde her.
 

3. udgave af INDSIGT er udkommet
 
Du kan i 3. udgave af INDSIGT læse om Familiemessen 2011, Oktoberfest 2011, holdfællesskab i håndbold, udlandstur i fodbold, generationsstævne i badminton, klubmesterskaber i tennis, samt om muligheden for frivilligt arbejde i svømning og fodbold.
 

Familiemessen 2011 blev en bragende succes
 
FavrskovPosten besøgte den nyligt overståede Familiemesse, hvor de fik en snak med formanden for Hinnerup Handelstandsforening, Elisa Spørring. Se billederne og læs artiklen her.
 

Oktoberfest 2011 - artikel i FavrskovPosten
 
FavrskovPosten besøgte den nyligt overståede Oktoberfest i Haldum-Hinnerup hallen, og det kom der denne artikel ud af.
 

HOG efterlyser indsamlere til Dansk Røde Kors
 
Søndag den 2. oktober 2011 kl. 11.00 – 14.00 foretager Dansk Røde Kors – Hinnerup afdeling – indsamling i Hinnerup, Søften, Grundfør, Foldby, Norring, Vitten m.v. De skal i den forbindelse bruge en lang række indsamlere til de mange ruter, som Dansk Røde Kors koordinerer. HOG har lovet at deltage med indsamlere som tak for den Hjertestarter, klubben fik foræret i 2010, og som nu er opsat i Haldum-Hinnerup Hallen.
 
HOG opfordrer derfor forældre, gerne ledsaget af børn, trænere og ledere fra klubbens afdelinger til at melde sig som indsamlere. Tilmelding som indsamler kan foretages til HOG´s formand, Søren Eriksen, på e-mail: ser@hog-hinnerup.dk. Ved tilmeldingen oplyses navn, telefon/mobilnummer og e-mail adresse.
   

Nyt INDSIGT på gaden nu
 
HOGs klubavis, INDSIGT, er netop udkommet i 2. udgave. Du kan finde seneste PDF-udgave her.
 
Klubdragten kan nu købes hos Sportsmaster

Det er nu muligt at købe HOGs nye klubdragt. Dragten er af mærket Hummel, og fås i farven mørk blå med neongrønne kanter og det klassiske Hummel mærke ned ad arme og ben.
 
Dragten er lavet i 100% procent microfiber, så den føles let og luftig. Pasform og komfort er helt i top, hvad enten du er i gang med mere eller mindre krævende aktiviteter, såvel ude som inde.
 
Det er muligt at bestille dragten i to udgaver:
 
Junior fås i str. 4-16, pris: dkr 350,-
 
Senior fås i small - XXX-large, pris: dkr 400,-
 
Navnetryk kan tilkøbes for dkr 50,- (max 14 karakterer).
 
Dragten leveres med diverse sponsortryk (hvilke fremgår ved bestilling).
 
Leveringstiden er ca. 14 dage, og herefter kan dragten enten afhentes hos Sportmaster Storcenter Nord eller leveres til hjemmeadressen mod betaling. Dette vælges, når du foretager din bestilling.
 
Bestil din nye klubdragt her:
 
 
Når du klikker på linket ovenfor, åbner du et nyt vindue, som automatisk fører dig til HOG Hinnerups side på klubhandel.dk. 
 

 

Lørdag den 8. oktober arrangerer sponsorgruppen i HOG i samarbejde med Lions Club Hinnerup Oktober Ølfest i Haldum-Hinnerup Hallen. Festen byder på øl i store krus, barmfagre kvinder i blomstrede forklæder og mænd i læderbukser, og der serveres ”wienerschnitzel med tilbehør”. Klik på billedet ovenfor for at læse mere.
  
Klubmodul opgraderer

Klubmodul opgraderer deres serverhardware, og derfor lukkes klubmodul og webmail ned fra d. 17. juli 2011 kl. 18.00 og 48 timer frem. Systemet kan IKKE benyttes i dette tidsrum.
 
Udbedring af skader i HH-hallen
 
Favrskov Kommune går inden længe i gang med renovering af vinterens vandskader i HH-hallens klubhus. Når skaderne er udbedret, er det planen, at lokalerne skal males og diverse inventar sættes på plads igen. Samtidig flyttes fjernsynet ind i det forreste del af klubhuset, så der kan ses fjernsyn også selv om der afvikles møder i den bagerste del af lokalet.
 
Familiemesse i Hinnerup
 
Vil du vise flaget, vise hvad du kan, fokusere på dine varer eller sælge det bedste, du har lært? Så få en stand til FamilieMessen på Rønbækskolen i Hinnerup - søndag 30. oktober 2011 fra 10.00 -16.00.
 
FamilieMessen er et samarbejde mellem Hinnerup Handelstandsforening, Favrskov Avisen, Favrskov Erhvervsråd, Lokalavisen Hinnerup og HOG, og målet er at skabe en ny tradition for alle i Hinnerup-området.
 
Læs mere her, eller kontakt Magnus Nielsen på 2174 7552 for tilmelding.
 
Artikel i Favrskov Posten om udsmykning i den nye hal
 
Læs artiklen her
 
Styrketræningsrum i ny hal
 
Formandsudvalget besluttede d. 7/6-11 at arbejde videre med forslaget om at etablere et styrketræningsrum i den nye hal (Bemærk: det er ikke et motionsrum!).
 
Første trin er at få afklaret, hvorledes et sådant rum skal bestykkes. Til det formål skal der nedsættes en arbejdsgruppe, som sammen med en fysioterapeut skal komme et forslag.
 
Stor succes for Hinnerup Cup
 
Hinnerup Cup 2011 tegner til at blive en stor succes med mere end 200 tilmeldte hold fra hele landet i alderen fra 6 til 15 år. Den tidligere rekord på 144 tilmeldte hold står dermed for fald. Stævnet afvikles fra d. 2-4 juni, og der er stadig enkelte pladser tilbage i 7- og 11-mandsrækkerne, så kontakt 
stævneledelsen hurtigst muligt, hvis der skulle være interesserede hold. Læs mere om Hinnerup Cup 2011 her.
 

INDSIGT er på gaden!

HOGs nye klubavis, INDSIGT, er udkommet i første nummer. INDSIGT udkommer som indstik til Favrskovposten. Læs mere om avisen her, hvor du også finder kontaktpersonerne bag.

Du kan læse en PDF-version af avisen her, hvor du også finder et PDF-arkiv med de seneste års udgaver af det tidligere klubblad, HOG-bladet.
 
 

 
HOG´s kontor ved Rønbækhallen flyttes midlertidigt til:
 
Jytte Sørensen
Rønvangen 24
8382 Hinnerup 
 
Jytte har kontortid på mandage i tidsrummet kl. 16.00 - 18.00. Herudover kan Jytte træffes på tlf. 86 986331, ligesom kuverter, bilag o.s.v. kan afleveres på adressen.
 
Den enkelte afdeling er selv ansvarlig for afhentning af de månedlige regnskabsdata og kontooversigter. Den midlertidige flytning forventes at gælde i perioden 2.5.2011 - 1.8.2011.
 

Standerhejsning i HOG tennis
 
Standerhejsningen bliver i år den lørdag den 30 april klokken 10.00, ved klubhuset. Til standerhejsningen vil der blive serveret en kop kaffe og et rundstykke, som kan indtages medens bestyrelsen og instruktører præsenterer og byder velkommen til den kommende sæson. Bestyrelsen glæder sig til at se gamle såvel som nye medlemmer til den formelle opstart på tennissæsonen. Vel mødt!

 

Kunstglade unge søges til udsmykning Hinnerups nye multihal
Har du en kunstnerspire i maven? Kan du lide at arbejde med billeder, og er du god til at få idéer?
 
I august indvies Hinnerups nye multihal, men først skal den udsmykkes, og vi vil gerne have hjælp fra byens unge. Hvis du går i 7. klasse eller derover, og har lyst til at bruge ca. 4 eftermiddage og 1-2 weekender på at være med i udsmykningen af den nye hal, vil vi gerne se dig til intromøde tirsdag d. 12. april kl. 16.00 i Rønbækhallens møde/klublokale.
 
Her vil du få mere at vide om hvordan vi kommer til at arbejde, og du har mulighed for at komme med dine idéer og forslag. Efter intro-mødet vælger vi de unge ud, som vi gerne vil inddrage i udsmykningsarbejdet.
 
Tilmelding til intromøde og nærmere oplysninger om hvad du skal have med til mødet hos Allan Stockholm (stochholm@mail.tele.dk) eller Line Frøslev (linefroeslev@mail.dk) senest d. 10. april. Vi arbejder begge som billedkunstnere og underviser og bor i Hinnerup/Grundfør.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
Mange hilsner fra
Allan Stockholm og Line Frøslev
 
Grundet HH-skolens skolefest i ugen op til påskeferien er al aktivitet i HH-hallen aflyst på følgende dage:
  • Tirsdag den 12. april
  • Onsdag den 13. april
  • Torsdag den 14. april

Gymnastiksalen er lukket onsdag den 13. april og torsdag den 14. april.

Der er nye ansigter i flere af HOGs afdelinger. 

  • Martin Brandt Madsen afløser Allan Glargaard som udvalgsformand i Badminton
  • Lars Hauer Larsen afløser Martin Baltser som udvalgsformand i Tennis
  • I FU overtager Peter Breiner Larsen ansvaret for IT efter Niels Elbek
På HOGs generalforsamling blev Magnus Nielsen hædret med Prisen som Årets Ildsjæl 2011. Prisen uddeles af Favrskov Idrætssamvirke, og blandt begrundelserne var naturligvis det utrættelige arbejde udført af Magnus gennem mange, mange år for HOG.
 
Sponsorgruppen er ved at udtænke nye events og de vil snarest blive annonceret her. Indtil da kan du nyde indtrykkene fra nogle af de sidste events her.
 
Der afholdes hjertestarter kursus søndag den 27. februar kl. 9-15 i HH-hallen. Kontakt Magnus Nielsen, mni@hog-hinnerup.dk hvis du har lyst til at deltage. Der er forplejning under kurset.
 
Restlageret af HOG træningsdragter sælges lige nu til favorable priser fra shoppen i menuen her til venstre.
 
Sportmaster og Jack & Jones holder i fællesskab klubaftener i Storcenter Nord, hvor der kan købes med hhv. 25% og 20% rabat. Det foregår fra kl 18-20 på følgende datoer: 24/3, 6/4 og 12/4.
Se SportMaster annoncen her   Se Jack & Jones annoncen her
 
Håndboldafdelingen gør opmærksom på afslutningsstævnet Svane Cup 2011 - se mere under Håndbold.
 
Som medlem af HOG har du mulighed for at booke mødelokaler mv. i HH-hallen. Det gøres via kalenderen her.
 

Øvrige nyheder kan ses under de enkelte afdelinger.
 

En ny hal bliver en realitet 

Den 17. august 2010 var - trods silende regn - en glædens dag. Formand for kultur- og fritidsudvalget Anders Nørgaard tog under overværelse af en del fremmødte det første spadestik til en ny idrætshal. Hallen, der skal bygges sammen med den nuværende Rønbækhal, er længe ventet af både idrætsudøvere og sportsforeninger i den tidligere Hinnerup Kommune.
 
Anders Nørgaard tager første spadestik
 

 

 
 
 
 
SPONSORER
Denne side er drevet af Klubmodul.dk