Karen og Henning Baks legat
 
I forbindelse med HOGs generalforsamling uddeltes Karen og Henning Baks legat. Legatet skal tildeles en træner, der gør en forskel. Legatet er på 1.000 kr. Æresmedlemmerne udgør legatbestyrelse.
 
Legat bestyrelsen besluttede at legatet i år skulle tildeles August Kirkeby, HOG Svømning.
 
 
August startede som hjælpetræner som 13-årig og viste hurtigt talent for at undervise i svømning, hvorfor han også allerede efter et par år begyndte at fungere som træner i klubbens svømmeskole. Det særlige ved August som træner er hans engagement og smittende glæde ved at være i vandet. Derfor ses han også ofte nede i bassinet sammen med sine svømmere, hvor han med smil og autoritet demonstrerer øvelser og teknik for svømmerne.
 
Udover svømmeskolen har også klubbens Talenthold fornøjelse af at have August som træner. Her er han også kendt for sit gode humør og for at være god til at arbejde med svømmernes teknik. August er en rollemodel for vores egne svømmere, som gennem hans træningsindsats og resultater har et eksempel på, hvor langt man kan komme nå med en fokuseret træningsindsats.
 
August har været et aktiv for HOG Svømning i forbindelse med afvikling af Aqua Camp, hvor han har været en af de bærende trænere på alle tre camps.
 
Da August Kirkeby var bortrest ved generalforsamlingen, blev legatet overakt August i Hinnerup Badet.
 

Hinnerup og Omegns Gymnastikforening    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup    |    Tlf. 86985530