VVS-installatør Flemming Sørensen

 

Vi rykker ud med det samme – også juleaften

 

Når vandet pludselig fosser ud af et rør, varmen forsvinder, eller toilettet går i stykker, så skal det være muligt at få hjælp med det samme. Selvom det er søndag, ferietid eller juleaften. Det er en del af forretningskonceptet hos VVS-Installatør Flemming Sørensen. Og derfor kan man ringe 24/7 og være sikker på at få sendt en håndværker ud hurtigt, når behovet er akut.

 

-        Vagtordningen er et af de områder, hvor vi nok skiller os ud fra mange andre i branchen, fortæller Mathilde Sørensen, der sammen med sine 2 brødre Kristoffer og Nikolaj har overtaget VVS-forretningen i Hinnerup efter forældrene Flemming og Lisbeth Sørensen.

 

Generationsskiftet, der gik godt

Et andet område, hvor forretningen måske også skiller sig ud, er den måde, hvorpå generationsskiftet er sket. Siden 2005 er der sket et glidende skifte fra forældrene til sønnerne Kristoffer og Nikolaj. I 2012 kom Mathilde med, og sidste år skete det officielle skift i forbindelse med forretningens 40 års jubilæum.

 

-        Med tre søskende som ejere og aktive i forretningen burde alle alarmklokker måske ringe. Men det går faktisk godt. Og det hænger nok sammen med, at vi har taget nogle lange samtaler forinden - og ikke mindst, at vi har hvert vores ansvarsområde, fortæller Mathilde.

 

Kristoffer har ansvaret for boligforeninger, private kunder, renovering af badeværelser, samt fjernvarme. Herunder de reparationer, som mange af borgerne i Hinnerup og Omegn har nydt godt af gennem årene: Udskiftning af haner, der drypper, og andre mindre reparationer. Nikolaj har ansvaret for de større projekter, som omfatter renovering af badeværelser, skoler og ejendomme. Og Mathilde holder styr på administrationen. Samtidig kigger Flemming Sørensen forbi næsten dagligt for at give en hånd med på lageret.

 

Firmaet er vokset

I mange år var antallet af ansatte på Navervej omkring 10-15 stykker – men de senere år er det vokset til 35. Det hænger sammen med, at forretningen har indgået et samarbejde med forsikringsselskaber om udbedring af rørskade i forbindelse med forsikringsskader, hvilket har udvidet forretningens aktionsradius til nu at omfatte Grenå, Hadsund, Silkeborg og Horsens.

 

-        Vi er privilegerede på den måde, at kunderne selv ringer. Måske hænger det også sammen med, at vi sætter en ære i at overholde aftaler og rydde op efter os, så kunden får så lidt besvær som muligt, fortæller Mathilde.

 

Sponsoratet af HOG er en mangeårig tradition

Sponsoratet af HOG har stået på i mange år.

 

-        Al den tid, jeg kan huske, har det hængt et Sørensen-skilt på fodboldbanerne i Hinnerup og i hallerne. Da vi var børn, var vi aktive i HOG, men ellers handler det jo om, at vi gerne vil være synlige, og HOG er store i lokalsamfundet. Vi bruger ikke mange penge på annoncering, men vi vil godt gøre en indsats lokalt, siger hun.

 

 

Hinnerup og Omegns Gymnastikforening    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup    |    Tlf. 86985530