HOG's nyhedsbrev marts 2024 


 

Årets generalforsamling

Af Marie Rosenlund Bak

HOG afholdte den årlige generalforsamling d. 28. februar med et fint fremmøde og aftensmad fra Olivias køkken. Igen i år har Hinnerup og Omegnes Gymnastikforening haft et begivenhedsrigt år. Ikke mindst med et besøg af Ali Najei på Haldum Hinnerup skolen, men også HOG’s hidtil største enkeltdagsarrangement med Anders Matthesen, der solgte 1000 billetter. Tak for den gode opbakning. 

Formanden, Kristian Hassager, berettede om flere sportslige succeser, heriblandt Badminton med Yonex Cup og det største Hinnerup Cup til dato. Derudover fortalte formanden om opførelsen af HOG Street Park, der stod klar i 2023 takket være en stor indsats fra Rune Hellegaard og Jakob Nørby. Formanden afsluttede med at fremhæve HOG’s engagement i lokalsamfundet, hvor han håber på flere frivillige og endnu mere opbakning i 2024 og fremover. 

Herefter aflagde de enkelte sportsafdelinger beretninger fra året, der gik. I alle afdelinger så vi et stabilt medlemstal. 

Generalforsamlingen tildelte Louise Carlqvist legatet fra Karen og Henning Bak for hendes store indsats som træner i HOG Svømning – læs om det særskilte indlæg her i nyhedsbrevet.  

Kristian Hasager takkede af som formand for HOG efter flere års dedikeret indsats. Poul Tang bliver valgt som nyt FU-medlem, og Marie-Louise Arnfast blev genvalgt. Michael Fredenslund bliver HOG’s nye revisor. 


Ekstraordinær generalforsamling den 3. april

Den 3. april inviteres til ekstraordinær generalforsamling, hvor der stemmes om vedtægtsændringer (2. behandling).

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, gul, logoAutomatisk genereret beskrivelse

 


 Vi glæder os til Hinnerup Cup 2024!

Et billede, der indeholder person, gruppe, tøj, SportsuniformAutomatisk genereret beskrivelse

Af Marie Rosenlund Bak

Styregruppen for Hinnerup Cup er i fuld gang med planlægningen til sommerens højdepunkt. De takker for sidste års Hinnerup Cup og glæder sig til det kommende. Tilmeldingen er åben, og der er allerede 29 tilmeldte hold, så det tegner godt. 

Der bliver både noget for store og små, hvor der igen arrangeres kreatelt og hoppeborg mm. Så både deltagere og gæster kan hygge sig med mere end fodbold. Vi opfordrer til at sætte kryds i kalenderen den 23.-25. august og står med åbne arme, hvis nogen kan bruge 3 timer i løbet af weekenden på at give en hånd med. Hvis du er en af dem, så send en mail til Mette Kongerslev på mettekongerslev@hotmail.com eller ring på 22412424. 

Vi håber på den samme store opbakning som de foregående år, både deltagermæssigt og med hensyn til frivillige. Og vi glæder os til et brag af en fodboldweekend!


Louise Carlqvist tildeles årets Karen og Henning Baks legat

 

Af Marie Rosenlund Bak

Hvert år tildeler HOG Karen og Henning Baks legat til en eller flere unge trænere, som har gjort en betydningsfuld indsats i HOG. I år blev legatet tildelt Louise Carlqvist, 15 år, fra HOG Svømning. Det er træneransvarlig Mette Work Jespersen, der har indstillet Louise med begrundelsen:

”Louise Carlqvist 15 år indstilles, fordi hun hver uge gør en forskel i HOG Svømning. Louise er i gang med sin 2. sæson som træner i HOG Svømning, og hun udfører sit job til fulde. Louise har lige nu de alleryngste børn i klubben (3-5 år), og børnene er vilde med hendes måde at undervise på. Louise er sjov, smilende og et ansvarsfuldt ungt menneske, hvor gejsten og glæden ved at undervise i svømning lyser ud af hende, og det smitter af på svømmerne. Der er altid grin i Louises undervisning, samtidig med en høj indlæringskvote i vandtilvænning til vores yngste svømmere, de lærer en masse ting i den halve time. en undervisning tager pr. hold.

Forældrene til svømmerne føler sig trygge med Louise som træner på kanten.

Louise er ikke bare en god træner, hun er også en god kollega. Louise er meget vellidt i klubben og spreder glæde og godt humør blandt de andre trænere. Louise kommer altid til tiden, er velforberedt og smilende til hver undervisningstime og hjælper gerne til i andre sammenhænge i svømmeklubben. Louise er også en af de første til at tilbyde sig på de ledige vagter ved sygdom i trænergruppen, hvilket der sættes stor pris på også set fra svømmeudvalgets side.

Louise har også selv svømmet på flere af klubbens svømmehold, og lige nu er hun fast svømmer på HOG`s konkurrencehold på 5. år. Louise leverer flere gode præstationer til flere svømmestævner om året og deltager glædeligt i alle event, der tilbydes.

På baggrund af ovenstående mener vi, at Louise skal tildeles Henning Baks legat 2023.”

Stort tillykke til Louise med legatet, der består af en præmie på 1000 kr.


Ny studentermedhjælper i HOG Hinnerup

Af Marie Rosenlund Bak

Efter Sofie Bjerregaards tid som studentermedhjælper i HOG Hinnerup har jeg fået lov til at overtage hendes rolle. Jeg glæder mig til dette, og I slipper ikke for en lille præsentation af, hvem der nu er bag skærmen for HOG Hinnerups Facebook, Instagram og hjemmeside. 

Mit navn er Marie Bak, jeg er 23 år gammel og læser til dagligt på Medievidenskab på Aarhus Universitet. Derudover bruger jeg min tid på at være aktiv, lave keramik og tilbringe tid med gode venner. Her i HOG kommer jeg til at arbejde tæt sammen med Marie-Louise Arnfast om diverse kommunikationsopgaver, og jeg glæder mig til at komme i gang.

Tøv ikke med at kontakte mig på marierosenlundbak@gmail.com, og jeg håber vi ses!


Nyheder fra aikido

Af Henrik Emil Schmidt Arens

Kære HOG-medlemmer og interesserede

Velkommen til det seneste nyhedsbrev fra HOG Aikido, hvor vi deler vores passion for den ædle japanske kampkunst, der går ud over blot fysiske teknikker og dykker ned i filosofien om krop og sind i balance.

Aikido: Mere end en kampidræt

Vi tror på, at Aikido ikke blot er en kampsport, men en kampidræt, der stræber efter harmoni, ikke-konfrontation og respekt for modstanderen. Gennem vores praksis lærer vi ikke kun at tackle fysiske udfordringer, men også at håndtere livets situationer med ynde og ro.

Aikido i hverdagen

Vores tilgang til Aikido handler ikke kun om at træne i dojoen; det er en livsstil. Konceptet "Aikido in every day life" er kernen i vores praksis. Det handler om at integrere principperne fra Aikido - smidighed, tilpasningsevne og harmoni - i alle aspekter af vores daglige liv. Uanset om vi står over for konflikter på arbejdet, udfordringer i vores personlige relationer eller simpelthen søger efter indre ro, kan Aikido-principperne guide os til at finde løsninger gennem harmoni og balance.

Selvforsvar og Aikido

Mens vi dyrker harmoni og ikke-konfrontation, forbereder vores træning os også på at kunne forsvare os selv, hvis situationen kræver det. Aikido-teknikkerne er designet til at udnytte modstanderens kraft og intentioner, hvilket giver os mulighed for at håndtere konfrontationer på en effektiv og skånsom måde.

Afsluttende tanker

Vi håber, at dette nyhedsbrev har været inspirerende og informativt. Lad os fortsætte med at dyrke vores kærlighed til Aikido og integrere dens værdifulde lære i vores liv.

Tak for jeres fortsatte støtte og engagement i HOG Aikido-fællesskabet.

Med venlig hilsen,

Henrik, formand og Sempai


 En dag med fuld fart hos Specialstyrken HOG 

Af Marie Rosenlund Bak

Søndag d. 3. marts bød på en dag med fuld fart, hvor HOG Specialstyrken inviterede til fællestræning i HH-Hallen. Her kom 25 børn og unge med særlige behov ned til HOG for at spille. Vi fik besøg udefra, hvor Parasport Aalborg og Randers KFUM tilsluttede sig de tre timer med fuld skrue.

Det var en fantastisk dag for alle børn og voksne, hvor der ingen vindere eller tabere er. Hos Specialstyrken er alle nemlig lige.


Tilmelding til fodboldskole er åben nu

 

Af Anna Krøger

Så er der åbent for tilmelding til F&E Fodboldskole 2024 hos HOG Hinnerup i uge 27.

Sommerens helt store fodboldoplevelse venter på dig, når vi byder indenfor til F&E Fodboldskole, som er en uge fyldt med masser af fodbold, kammerater og mindeværdige fodboldoplevelser i sommerferien

 

TILMELD DIG HER: www.fodboldogevent.dk/fodboldskole   

Hvad inkluderer prisen? 

Fuld tøjpakke: Speciel edition F&E Fodboldskole t-shirt, shorts & strømper fra Craft Sportswear

Fed drikkedunk 750 ml & sej støvlepose med lille inderlomme m. lynlås

Special designet fodboldskolebold fra Select

Fodboldskolediplom

Voucher fra Sport24 & billet til Fyns Sommerland

5 dages seriøs sjov fodboldtræning tilpasset efter din alder og niveau

Fodboldskolen er for alle piger og drenge i årgangene 2011-2018. 

Dyrk glæden ved fodbold på F&E Fodboldskole 2024 - Vi glæder os til at se dig!


HOG Fodbold hædrede årets leder og trænere 

Af Niels-Chr. Jönsson, formand for HOG Fodbold

På et ganske velbesøgt årsmøde hædrede HOG Fodbold både årets leder og årets trænere

Årets træner går til et helt team bestående af Jesper Mikkelsen, Jesper Stephansen Buhr Pedersen, Bastian Riis Mortensen, Jacob Holst Sørensen, Mads Lykke Clemmensen, Jan Christiansen, Jeanette Andersen - og ungetrænerne Sigurd Fredenslund og Rasmus Mikkelsen. Hele teamet hædres for den samlede indsats både på og udenfor banen for de to årgange, hvor hver en spiller føler sig set og værdsat.

Årets leder blev Rune Hellegaard Christensen, som vi blandt andet alle kan takke for, at HOG Street Park er blevet til noget. Derudover er Rune også meget aktiv i forhold til børnetræning og HOG Elite Camp.

Stort tillykke til både Team U10/U11 og Rune.


Håndbold: Vi byder Jakob Myrtue Hegnsgaard velkommen i styregruppen

 

Af Jakob Myrtue Hegnsgaard

Jeg hedder Jakob Myrtue Hegnsgaard og er 37 år. Jeg er gift med Matilde, og sammen har vi Agnes og Sara på 4 og 7 år.

Jeg er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og er ansat ved arkitektfirmaet Arkitema i Aarhus.

Jeg har spillet håndbold gennem hele min barn- og ungdom. Jeg kommer oprindeligt fra den lille midtjyske by, Møldrup, hvor jeg også kastede mine første håndbolde i den lokale klub. Siden har jeg været tilknyttet lidt forskellige klubber nær Viborg samt ASA i Aarhus.

Jeg flyttede til Hinnerup i 2016 og fandt vej til Team Favrskov Håndbold, da mine døtre begyndte til Håndbold for Sjov. Her fik jeg min egen spillelyst tilbage, og sammen med Rasmus Hagelquist fik vi stablet et Serie 3-herrehold på benene, som jeg fortsat spiller på.

Jeg nyder at være i og omkring håndboldmiljøet i Team Favrskov Håndbold. Det er inspirerende for mig at møde engagerede spillere og trænere i hallen, og jeg vil gerne bidrage til, at vi fortsat har en velfungerende lokal håndboldklub. Derfor har jeg sagt ja til at medvirke i Styregruppen, og jeg glæder mig til samarbejdet.


Sæsonstart i HOG Cykel Klub

Af Mads Ask Olesen

HOG CK ruller sæsonen i gang søndag den 24. marts kl. 9.

Vi indleder sæsonen med en kortere tur på 1-1,5 time efterfulgt af fælles kaffe og rundstykker i klubhuset ved Rønbæk. Alle er velkomne til at komme forbi og køre med os – vi kører ud fra mottoet ”Alle ud og alle med 

hjem”. Vi finder ruter og tempo, som passer dem, der kommer. Almindeligvis har vi et hold 1, som kører lidt længere ture og lidt hurtigere tempo, og et hold 2, som kører lidt kortere og i mere moderat tempo. 

I den kommende sæson vil vi, som vi plejer, køre tirsdage og torsdage kl. 17:30 og søndage kl. 9. Tirsdag kører vi forskellige træningsture f.eks. intervaller, bakketræning osv. Torsdag kører vi almindelige ture i vores naturskønne lokalområde. Søndag kører vi en lidt længere tur og får nogle timer i sadlen og kilometer i benene.

Vi slår almindeligvis ruter og tempo op i vores Facebook-gruppe.

Kontingentet er på 300 kr. for en sæson.

Vi kører i team-tøj fra Trimtex, og her yder klubben tilskud, så vi kommer ned på halv pris i forhold til butikspriserne.

I denne kommende sæson er der flere, som træner op til at deltage i Hærvejsløbet i slutningen af juni, ligesom vi har planlagt deltagelse i flere motionsløb her i Danmark, og i udlandet.

Vi ses på landevejene – startende søndag den 24. marts kl. 9.

Der er altid plads til flere! 


Hinnerup og Omegns Gymnastikforening    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup    |    Tlf. 40 57 71 10