HOG's nyhedsbrev oktober 2021

Idrætten står overfor store forandringer

Om vi kan lide det eller ej, står landets idrætsfaciliteter over for enorme strukturelle omstillinger, udfordringer og muligheder i de kommende år. Vi kommer til at se nye forretningsmodeller, nye konstellationer og nye overvejelser om idræts- og fritidsfaciliteternes rolle og samspil med deres lokalområder. Som formand for HOG kan det være rigtigt svært at se, hvad vores byråd egentligt vil specielt omkring Hinnerup-området. Er de helt usynlige? Jeg håber og tror på at vores mange medlemmer vil holde øje med, hvem der har en egentlig plan omkring ovenstående både for Hinnerup-området og kommunen.

Formand i HOG, Kristian Hasager


Ny studentermedhjælper i HOG Hinnerup

Af Sofie Bjerregaard Pedersen

Det seneste års tid har studentermedhjælper Annelouise Villum styret det meste af aktiviteten på HOG Hinnerups Facebook-side. Eftersom hun nu er blevet færdiguddannet, er der blevet ansat en ny studentermedhjælper. Den nye studentermedhjælper er mig, Sofie Bjerregaard, og jeg synes ikke, I skulle snydes for at få en lille præsentation af, hvem der nu sidder bag skærmen for HOG Hinnerups Facebook.

 

Jeg er 22 år gammel og læser til dagligt Medievidenskab på Aarhus Universitet. Når tiden ikke bliver brugt på studiet, kan jeg som regel findes i en håndboldhal, blandt gode venner eller på Radio4, hvor jeg også slår mine folder.

Her i HOG kommer jeg til at arbejde tæt sammen med Marie-Louise Arnfast om diverse kommunikationsopgaver; som udformning af nyhedsbreve, som referent ved bestyrelsesmøder, og hvad der ellers nu opstår.

Jeg håber vi ses!


AKTIVITETSHUSET OASEN

Af Magnus Nielsen

Aktivitetshuset OASEN skal bygges på en del af grusbanen ved idrætsanlægget ved Haldum-Hinnerup hallen, og tanken er, at der i huset skal være plads til mange forskellige brugere.

Det kunne i dagtimerne være skoleelever, seniorer fra Ældre Sagen, dagplejere med deres børn, mountainbikere, motionsløbere og formentlig mange andre brugere, der kunne bruge huset som base for deres aktiviteter.

I eftermiddags- og aftentimerne kunne huset rumme mødedeltagere, E-sports folk, fodboldspillere og diverse andre motionister.

Favrskov Kommune har bevilget 8 millioner kr. til projektet. Det forventes, at prisen for bygningen løber op i godt 12 millioner kr. Så nu starter indsamling af midler til aktivitetshuset Oasen.  

I første omgang bliver der solgt GIN og ROM. En aftale HOG har lavet med Living 4U, Postvej i Foldby, hvor både GIN og ROM kan købes i butikken. Det kan også lade sig gøre at bestille via HOG – Magnus Nielsen, mail: MNI@hog-hinnerup.dk

En flaske ROM koster 399 kr. og en flaske GIN koster 325 kr.

 Et billede, der indeholder tekst, mad, alkohol, drikkevarer Automatisk genereret beskrivelse
HOG Gin og HOG Rom kan købes hos Living 4U og støtter byggeriet af Oasen
 

Om kort tid kommer Living 4U også med rød- og hvidvin, hvor hver flaske kaster et beløb af til byggeri af OASEN. Så der er alt mulig grund til at støtte op om projektet og købe ROM og GIN og vine i Living 4U.

HOG er også på vej med en indsamling til OASEN, hvor alle kan støtte med et beløb ved indbetaling til DGI, og hvor DGI sørger for, at den enkelte støttepersons bidrag bliver meddelt til SKAT som et velgørende beløb, hvor en del af beløbet trækkes direkte fra i støttepersonens skattebeløb. Der er ingen nedre grænse, men der kan indbetales op til 17.000 kr. pr. år fra den enkelte støtteperson. 

Mere herom, når indsamlingens aftalen er færdigbehandlet hos DGI.


Olivias Køkken står klar til dit næste arrangement

Af Sofie Bjerregaard Pedersen

Her i HOG Hinnerup er vi så heldige, at det er Olivias Køkken, man kan møde i cafeteriaet. Men udover at sælge de sædvanlige franske hotdogs, sodavand og slik tilbyder Olivias Køkken et væld af andet lækkert mad.

Tina, som er en af kræfterne bag Olivias Køkken, siger sådan her: "Nu hvor det (endelig) igen er muligt at forsamles, er det vores håb, at mange vil gøre brug af muligheden for at være sammen i klublokalerne på HH. Derfor har vi lavet denne flyer med en masse forslag til mad, vi kan lave til diverse arrangementer".

Et billede, der indeholder tekst Automatisk genereret beskrivelse

Her er et udpluk af noget af det mad, Olivias Køkken kan lave til gode priser. Så har du eller dit hold talt om at afholde et lille arrangement i løbet af sæsonen, er det bare med at hive fat i Olivias Køkken. De står klar med åbne arme og er meget åbne overfor specifikke ønsker til, hvilken mad I godt kunne tænke jer at få serveret.

Flyeren er altså på ingen måde tænkt som værende udtømmende. Skulle I have andre ønsker eller spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Henrik i køkkenet på tlf. 2928 2159 eller mail: kontakt@oliviaskoekken.dk

Herudover vil det naturligvis også altid være muligt at bestille via hjemmesiden: www.oliviaskøkken.dk – og det er uanset, om der er brug for mad til hverdag eller til jeres busture, fester, afslutninger og måske de kommende julefrokoster.

Olivias Køkken gør klar til Mortensaften og julefrokost-sæsonen

Nu er der ikke længe til, at vi endnu engang rammer ind i julefrokost-sæsonen. Har du heller ikke overskuddet til at diske op med den store julemiddag, skal du ikke tøve med at kontakte Olivias Køkken. De står klar til at lave den lækreste julemiddag til din julefrokost, hvor du selv kan sammensætte udvalget.

Et billede, der indeholder tekst Automatisk genereret beskrivelse

Udover mad til din julefrokost tilbyder Olivias Køkken også mad til Mortensaften, som i år er d. 10. november.

Et billede, der indeholder tekst Automatisk genereret beskrivelse

 

Kom med Simon Spies på bagsædet

Torsdag d. 4. november gæster en særlig mand Haldum-Hinnerup Hallen, og du er inviteret med! Manden er Ken Richter og som tidligere chauffør for Simon Spies, har han oplevet noget, de færreste har. Kom og hør ham fortælle om historierne bag forsiderne og hverdagen med Simon Spies.

 Et billede, der indeholder tekst Automatisk genereret beskrivelse


HOG Svømning har afholdt en succesfuld REMA1000 AquaCamp i Hinnerup

Af Jan-Henrik Wienke

Efter sidste års Corona-betingede aflysning var det igen i år muligt at afholde REMA1000 AquaCamp i HOG Svømning.

Temaet for årets camp i Hinnerup var Superhelte. 40 piger og 32 drenge mødte op til, hvad der blev til en uforglemmelig uge med skæg og sjov, med plask og leg og masser af overraskelser, og der var i år sat fokus på udspring, vandpolo og livredning i vandet.

Herudover var der også tid til en masse andre aktiviteter på landjorden som, Among Us i Rønbækskolens gymnastiksal, escaperoom mv. Der var også tid til at spille menneske-stratego med superhelte samt en udflugt til Friluftcenter Sprækkebjerg, hvor børnene virkelig kunne lege, både i højderne og i vandgrave.

Et billede, der indeholder græs, himmel, udendørs, personer Automatisk genereret beskrivelse

REMA 1000 AquaCamp er et koncept, der er udviklet af Dansk Svømmeunion og afholdes af HOG Svømning. I år var det for alle børn i alderen 8-13 år, som gerne ville bruge noget af sommerferien på at svømme, lege, lære om livredning, få nye venner og meget andet. HOG Svømning havde fået et bidrag fra Tryg-Fonden, som gjorde det muligt at gøre noget ekstra ud af hele ugen.
 

Hinnerup Cup - en kæmpe succes

Af Magnus Nielsen

I weekenden den 11. og 12. september 2021 afholdt HOG Fodbold Hinnerup Cup. Stævnet var i år på grund af Covid19 flyttet til september måned og for første gang arrangeret som et én-dagsstævne uden overnatning. Selvom Hinnerup Cup i sin normale form byder på overnatning af 700-800 fodboldspillere fra nær og fjern, kunne det i år ikke lade sig gøre. Det blev alligevel en succes med deltagelse af 187 hold fra store dele af Danmark.

Et billede, der indeholder græs, himmel, udendørs, felt Automatisk genereret beskrivelse

 

Lørdag den 11. september blev kampene for U11 til U15 drenge og piger afviklet på banerne ved Haldum-Hinnerup Hallen. Der var sørget for godt vejr, selv om der dog kom nogle få regndråber i løbet af dagen. Alle havde det helt store smil på. Der blev afviklet en lang række spændende fodboldkampe. En af de helt store tilløbsstykker var HOG Fodbolds tombola, hvor spillere og forældre var flittige gæster.

Et billede, der indeholder græs, himmel, udendørs, felt Automatisk genereret beskrivelse Et billede, der indeholder græs, træ, udendørs, himmel Automatisk genereret beskrivelse

HOG Fodbold vil i den forbindelse gerne takke alle de mange sponsorer, der havde skænket præmier til tombolaen. Tusind tak – det var bestemt en kæmpe succes.

Søndag den 12. september var det de små spillere fra U6 – U10 drenge og piger. Også her var det idrætsanlægget ved Haldum-Hinnerup Hallen, der lagde græs til. Der var næsten 150 hold, der alle spillede 4-5 kampe – så det var en meget travl dag på banerne, men bestemt også for de mange frivillige i slik- og madboder, præmieoverrækkelse, frivillige dommere og parkeringsvagter.

Et billede, der indeholder adskillige Automatisk genereret beskrivelse

Men kort sagt – alt foregik med et kæmpe smil på læberne og højt humør, selv om mange var slidte efter to dages hårdt arbejde.

HOG Fodbold siger tak til de mange frivillige, der hjalp til under cuppen. Det kneb med hjælpere helt til den sidste dag, men i løbet af de to dage blev alt klaret så flot. TUSIND TAK FOR HJÆLPEN.

Udfordringer med parkering

Det er klart, at med deltagelse af 150 hold om søndagen med op mod 800 spillere, og der så var yderligere 3-4 forældre, bedsteforældre, søskende m.v., der gerne ville se deres små spillere udfolde sig på banerne, ja så gav det altså lidt parkeringsmæssige udfordringer. Det skønnes, at der var mellem 3500-4000 på idrætsanlægget i løbet af søndagen.

Et billede, der indeholder udendørs, træ, vej, himmel Automatisk genereret beskrivelse

Alle fik en plads til deres biler, men nogle måtte desværre holde langt væk fra idrætsanlægget. Både Århusvej op mod varmeværket og Rylevej kom i brug, og der var sikkert også mange, der fandt vej til andre villaveje i området. Det var svært at tage højde for en så stor tilstrømning af biler, men når det er sagt, så er det jo kun den ene gang om året, at der parkeres på villaveje, de større veje, skolegårde, børnehaver m.v., så med lidt vejvilje fra omboende håber fodboldafdelingen, at alle kan bære over med det.

Vinter Champions League på Vibe Arena

Af Magnus Nielsen

HOG Fodbold arrangerer igen i år Vinter Champions League på Kunstgræsbanen Vibe Arena for U9, U10 og U11 spillere. Der er plads til 72 hold – med 8 hold i hver række – U9 A, U9 B og U9 C, osv. I skrivende stund er der tilmeldt 45 hold fordelt i alle rækker.

Kampene afholdes alle på Vibe Arena og kampdatoerne er:

Lørdag den 30. oktober 2021

Søndag den 31. oktober 2021

Lørdag den 20. november 2021

Søndag den 21. november 2021

Lørdag den 8. januar 2022

Søndag den 9. januar 2022

Lørdag den 26. februar 2022

Søndag den 27. februar 2022.

HOG Fodbold har hold med i alle rækker. Fortrinsvis drengespillere, men U11 pigerne har også tilmeldt sig VCL, og de glæder sig til at møder nogle gode drengehold. De øvrige hold kommer fra det meste af Østjylland.

Ny individuel træner for HOG Fodbold

Af Rune Hellegaard Christensen

Et billede, der indeholder tekst, udendørs, græs, skilt Automatisk genereret beskrivelse

 

HOG Fodbold kan med glæde meddele, at der er indgået endnu en aftale med en individuel træner, som fremover vil holde til på Vibe Arena hver fredag i tidsrummet 15-17. Navnet er "Paulsen Performance", og drivkraften bagved hedder Claes Paulsen. Claes Paulsen kan hjælpe de unge med at forbedre deres fysiske formåen igennem blandt andet bevægelsestræning, eksplosiv træning og løbestilstræning. Paulsen Performance tilbyder skræddersyede præstationsoptimerende træningsforløb til børn og unge, som stræber efter at nå til tops i deres sport, og ønsker at forbedre deres fysiske performance gennem professionel træning.

Et billede, der indeholder hegn, person, udendørs, afspiller Automatisk genereret beskrivelse

Claes Paulsen udtaler: 

Jeg er virkelig glad for, at samarbejdet mellem HOG og Paulsen Performance er lykkedes, HOG er en klub med fuld fart over feltet pt., og de er i gang med en gradvis udvikling af selve klubbens organisation samt de fysiske rammer. Denne udviklingsbølge vil jeg gerne ride med på. Jeg ser Hinnerup som en fantastisk samarbejdsklub, da vi begge går højt op i individuel udvikling for både drenge og piger. 

Med dette tiltag har både drenge og piger, der vil træne lidt ekstra, de optimale muligheder for at opnå dette i HOG, da HOG også tilbyder individuel træning fra Lasse Fisker, som har LF Academy. Begge muligheder kan man læse mere om på HOG Fodbolds hjemmeside under "individuel træning" eller ved at kontakte Rune Hellegaard Christensen fra HOGs Fodboldudvalg.


AIKIDO - TID TIL AT TRÆNE KROP OG SIND?

Af Søren Dalsgaard

Et billede, der indeholder person, gulv, indendørs, gruppe Automatisk genereret beskrivelse Et billede, der indeholder indendørs, sport Automatisk genereret beskrivelse

Vi kan her i Aikido glæde os over, at kontakt-idrætten har overlevet den lange nedlukning. Det har nemlig betydet en varm velkomst til vores koncept "Familie Aikido", hvor børn over 6 år kan træne sammen med deres forældre. Konceptet, hvor hele familien samles om en idræt, er nemlig blevet rigtig godt modtaget, og det glæder vi os over. For at udbrede vores sport endnu mere, planlægger vi i samarbejde med biblioteket i Hadsten en lørdagsworkshop, hvor alle kan komme og prøve Aikido. Vi træner i Østervangsskolens gymnastiksal, og arbejder i øjeblikket på at udbrede Aikido til SFO'en, så endnu flere kan prøve vores spændende idræt. Lyder Aikido som noget, du har lyst til at prøve? Så kan du læse mere på HOG Aikidos hjemmeside.

Et billede, der indeholder person, indendørs, gulv, loft Automatisk genereret beskrivelseHåndbold gør klar til sæsonstart

Af Ole Busk Henriksen

Team Favrskov Håndbold – 1. halvdel af sæsonen 2021/22 begynder sidste weekend i september i Team Favrskov Håndbold. Det ser ud til at blive en rigtig spændende sæson for TFHs håndboldspillere.

Vi er pt. 24 turneringshold. Det skal vi på den ene side være stolte af i en tid, hvor rigtig mange klubber har svært ved at få tingene til at hænge sammen. Omvendt er det ikke tilfredsstillende med et fald, så der skal arbejdes hårdt på at få flere spillere i gang. Yderligere har vi hold i de fleste årgange på både pige- og drengesiden, så det er rigtig positivt. Det er dog blevet sværere at holde fast på spillerne fra U17/U19 til dels pga. efterskolerne, som desværre har et negativt aftryk på medlemstilgangen.

Hannibal Cup var en stor succes

18. -20. september har 8 hold været afsted til Hannibal CUP i Ikast, hvor alle boede sammen på samme skole. En utrolig sjov weekend med masser af håndbold, nye venskaber og et stærkt sammenhold.

Et billede, der indeholder person, himmel, gruppe, poserer Automatisk genereret beskrivelse Et billede, der indeholder person, personer, gruppe, mængde Automatisk genereret beskrivelse

Det blev til både bronzemedaljer til U11 piger, sølv til begge U13 pigehold, guld og sølv til U15 piger og mange andre flotte resultater.

Et billede, der indeholder tekst, person, atletik, sport Automatisk genereret beskrivelse Et billede, der indeholder gulv, indendørs, sport, badminton Automatisk genereret beskrivelse

Et billede, der indeholder person, sport, atletik, gruppe Automatisk genereret beskrivelse

 

"Håndbold for sjov" er kommet godt fra start

Vi har fået startet rigtig godt op på ”Håndbold for sjov” for de mindste børn fra 3-5 år, og det er virkelig en oplevelse at se de små kommende stjerner udfolde sig med boldlege og stort engagement og højt energiniveau. Vi har fået en rigtig dygtig træner i Kenneth Siig til at stå for træningen, som foregår hver fredag kl. 15.30-16.30 i Søften Kultur & Idrætscenter.

TFH Håndbold har i år fået støtte fra DIF og DGI’s genstartpulje. Med støtte fra DIF og DGI’s genstartspulje har TFH Håndbold fået et flot tilskud og har for donationen indkøbt materialer til at sætte gang i ugentlige hold med ”Håndbold for sjov” / Trille Trolle håndbold, som er:

  • Et træningstilbud til U5 (3-5 år), hvor forældre/bedsteforældre er med børnene på gulvet
  • Et træningstilbud som bygger på gode erfaringer fra de klubber, der har arbejdet med denne målgruppe igennem flere år.
  • Et træningstilbud hvor alle aktiviteter tager deres udgangspunkt i små historier fra de to troldes univers, og på den måde kan historierne være med til at skabe en sjov og legende indgangsvinkler til træningsaktiviteterne.
  • Et træningstilbud hvor motorik, bold og begejstring er i højsædet.

 

Genstartspuljen fra DIF og DGI er til for at skabe aktiviteter og oplevelser for alle i sommeren og

efteråret. Målgruppen er børn, unge, voksne, familier og ældre, og aktiviteterne skal både være med til at højne den enkeltes livskvalitet og øge den sociale sammenhængskraft ved at skabe fælles oplevelser. Genstartspuljen er oprettet som en ekstraordinær særpulje under DIF og DGI’s foreningspulje, da intentionerne med disse midler er sammenfaldende med formålene for DIF og DGI’s foreningspulje. TFH Håndbold er meget taknemmelig for denne donation.

Minimix

Vi har fået bedre fat i de helt små med flere forældretrænere og ungetrænere på. Der bliver skabt nogle rigtig gode træninger med masser af aktivitet. Der er også igangsat samarbejde med SFO’er på flere skoler. DHFs Håndboldkaravane er også på vej rundt for at besøge skolerne og vise de mange elever, hvor sjovt det er at gå til håndbold. Der afholdes stort Minimix stævne for hele kredsen i Rønbæk hallerne, og vi håber, som vi plejer, at se en masse glade børn og forhåbentlig stolte forældre.

Senior

Vi har de seneste år og specielt til denne sæson fået rigtig mange unge spillere op til seniorafdelingen. Det er vi rigtig glade for. Så vi har i år tre hold i både herrer- og damerækken. Det bliver spændende at følge alle holdenes udvikling.

Team plankeværk

Vores målvogterprojekt ”TEAM PLANKEVÆRK” er igen kommet i omdrejninger, og der trænes specifik teknisk træning sammen med vores målvogtertræner Kristoffer Henriksen. Her kan alle målvogtere dygtiggøre sig, og samtidig kan klubbens trænere komme forbi og få sparring til, hvordan man kan træne målvogterne i den daglige træning.

TFUA – Team Favrskov Håndbold Udviklings Akademi

Team Favrskov Håndbold Udviklings Akademi, hvor vi tilbyder vores spillere fra 7.klasse muligheden for individuel udvikling både fysisk og teknisk er også at finde i denne sæson. Vi er vokset til 28 spillere i akademiet, som hver fredag morgen kl. 6.30 og fredag eftermiddag kl. 16.30 knokler for at dygtiggøre sig samtidig med, at VI har det rigtig sjovt. Udover dette skal akademispillerne gennemføre trænerkursus, dommerkursus, samt være med til temaaftner omkring bl.a. kost & ernæring og mentaltræning.

Vi har i år gjort en stor indsats for at få unge spillere i gang med trænergerningen. Det er gået rigtig godt, og vi har pt. hele 18 unge spillere, der hjælper til på forskellige hold – det er mega stærkt.

Tak til alle de frivillige

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle de frivillige, som uge efter uge lægger et kæmpe stykke arbejde som trænere, holdledere, koordinatorer, udvalgsmedlemmer, forældre og andre, der er medvirkende til at få det store aktivitetshjul til at dreje rundt.

Hold øje med opdateringer på vores Facebookside og hjemmeside – for der er stadig masser af aktivitet i de kommende måneder. www.Teamfh.dk el. https://es-es.facebook.com/teamfavrskovhaandbold/

På vegne af styregruppen

Ole Busk Henriksen

Formand 

HOG Floorball vil samle hele familien til "Familiebold"

Af Thomas Skaug Grasbakken

I kommende sæson vil vi introducere og afprøve konceptet "Familiebold", hvor vi inviterer børn i alderen 3-6 år med deres forældre til en times leg i Haldum-Hinnerup hallen med forskellige boldlege og øvelser. Vi har foreløbig tre datoer i kalenderen i henholdsvis november, december og januar, hvor vi dog stadig afventer offentliggørelsen af disse dage til, vi får en endelig bekræftelse fra kommunen.

HOG Floorball har fået bevilget midler fra DGI og DIF's foreningspulje, som vi har købt diverse materialer for. I den forbindelse vil vi invitere instruktører fra andre afdelinger i HOG til at komme og give os idrætsspecifikke lege og introduktioner til nogle af HOG's mange boldspil.

Mere information kommer snarest på HOG Floorballs hjemmeside og HOG Hinnerups Facebook-side. Så hold gerne øje med disse.
HOG Tennis har haft sin bedste sæson i 30 år!

Af Søren Hjørlund

 

HOG Tennis har oplevet den bedste sæson i over 30 år. I 2021 sæsonen har 231 medlemmer været aktive på banerne, heraf 95 ungdomsspillere. 170 spillere af de 231 har deltaget på træningshold, hvilket er rekord. Da sæsonen startede op i slutningen af april, kunne tennisafdelingen ligeledes indvie sin nye tennisbane, således der nu er fire baner på anlægget. Den nye bane har været en kærkommen tilføjelse, som har gjort det muligt at rumme de mange spillere på træningsholdene.

Turneringsmæssigt har klubben afviklet klubmesterskaber, DTF Ungdomsstævne og en masse holdkampe, I alt har fire turneringshold været i gang under Dansk Tennis Forbund (DTF) og ét kvindehold i DGI regi. Det højest rangerende turneringshold i 2. division bevarede sin divisionsstatus med en placering midt i rækken.

Anlægget har i år været i brug på alle døgnets lyse timer. Fra morgenstunden har 60+ spillerne været i gang, og ved middagstid er disse blevet afløst af skoletennis, som er blevet afviklet i samarbejde med Rønbækskolen. Fra kl. 16.45 er ungdomstræningen påbegyndt, som kl. 19.00 er afløst af de mange seniortræningshold.

Det er tennisafdelingens klare strategi, at spillere på alle niveauer og alle aldre skal have mulighed for at spille tennis i HOG. Ligeledes er det klubbens klare formål at bevare de mange medlemmers tilknytning til spillet og HOG Tennis gennem træningstilbud og sociale engagementer. 17 dedikerede trænere har stået for træningen af alle holdene, og heraf har klubben en stor gruppe unge trænere i alderen 16-20 år. Uden deres og alle de frivillige kræfters hjælp har tennisafdelingen ikke kunnet levere de mange tilbud og aktiviteter.

Nu skal det sidste tennisspil nydes, og så er det bare med at få vinteren hurtigt overstået, så vi kan komme i gang igen. ??

Skumbolden ruller igen!

Af Søren Hjørlund

 

HOG Skumtennis har netop taget hul på endnu en indendørs sæson i Rønbæk Idrætscenter.

Som de tidligere år har det været svært at få attraktive haltider, men det til trods er ungdomsholdet udsolgt, og der er få pladser tilbage på seniorholdene.

Skumtennis spilles på badmintonbaner med store 12 cm. skumbolde og med en almindelig tennisketcher. Det er en god måde at holde tennisspillet ved lige, når nu der er begrænset med indendørs tennishaller i området.

Før corona lagde hallerne øde, afviklede HOG Skumtennis landets største turnering, hvor 80 glade ungdoms- og seniorspillere fyldte RIC. Dette gentager vi igen i år, og stævnet afvikles den 29. november, så husk at sæt kryds i kalenderen, hvis du vil opleve, hvordan skumtennis spilles.

Turneringen vil være en del af Dansk Tennis Forbunds Skum-Tour, dog med en række egenudviklede koncepter, som vi har erfaring for, gør stævnet tilgængeligt for spillere i alle aldre og på alle niveauer.

Vores træningstider er:

  • Junior-alder (6-18 år): i RIC fredage 16-17.
  • Seniorspillere i RIC onsdag 21-22 og igen fredag 19-20.

 

Vil du gerne spille skumtennis, så kontakt Søren Hjørlund på 23 33 85 12. Så finder vi også en plads til dig.

Padelbanen vil så gerne benyttes!

Af Søren Hjørlund

 

Siden begyndelsen af september har HOGs Padelbane stået helt færdig. Nu venter den bare på at blive brugt af endnu flere spillere.

Hvis man er medlem af en afdeling i HOG, er det utrolig billigt at spille padel på banen. Priserne indtil kl. 15.00 ligger på 100 kr. pr. time, mens timerne efter kl. 15.00 og i weekenden kan købes for 160 kr. pr. time.

Bats kan lånes af HOG Padel og står klar på banen. Det eneste man skal medbringe, er egne padelbolde.

Fordelen ved at spille padel udenfor er, at du får frisk luft samtidig med, at du får motion og gode grin med dine medspillere. Bare sørg for at have ordentlig beklædning på.

Der er lys på banen, så der kan spilles hele året rundt. Det eneste, der kræves er, at man downloader Matchi-appen, registrer sig og ansøger om et padel-medlemskab. Så kan man spille til de attraktive HOG Priser.

Banen ligger ved tennisbanerne bag ved RIC hallerne. Skynd dig og få dine venner med til at spille Padel i HOG. Banen vil så gerne bruges noget mere.
Damerne fra HOG Cykling har cyklet Mors rundt

Af Sofie Bjerregaard Pedersen

Selvom mange måske tænker, at landevejscykling mest er for mænd, har vi her i HOG en flok seje damer til at gøre op med den idé. Syv piger i alderen 45-62 år var for et par weekender siden på cykeltur til Mors, hvor de sammen kørte hele øen rundt. Turen var kun for piger, for som Helle Mikkelsen selv siger, er det bare lidt hyggeligere at komme afsted uden de mænd, som kan være så fandenivoldske på en racercykel.

Et billede, der indeholder udendørs, cykel, himmel, græs Automatisk genereret beskrivelse Et billede, der indeholder himmel, cykel, udendørs, græs Automatisk genereret beskrivelse

Selvom Mors rundt er en sej tur på lidt over 100 km. var formålet med turen at hygge sig. Derfor blev hele weekenden afsat, så der også var tid til at spise is, drikke vin og lave noget lækkert mad sammen.

Et billede, der indeholder græs, udendørs Automatisk genereret beskrivelse

Cykelløb for kvinder er et hit

Turen til Mors var arrangeret af pigerne selv, men de deltager ofte I "rigtige" cykelløb. Her har de fx været til Lady tour ved Tjørring og i Ringe til Hjerterdametouren, som er en tur, der støtter forskning i hjertekarsygdomme for kvinder.

Helle Mikkelsen siger:

"Det er superfedt at være afsted til de her damecykelløb. Der er altid god stemning, og der er virkelig nogle seje damer med. Corona har desværre aflyst de fleste løb i år, men vi forventer at de vender stærkt tilbage!".

HOG Cykling er også for dig!

Synes du, at det der (dame)cykling lyder som noget for dig? Så skal du være mere end velkommen til at blive en del af holdet. Pigerne cykler sammen hver tirsdag og torsdag aften kl. 17.30 fra svømmehallen i Hinnerup. Derudover tager de gerne en længere cykeltur om søndagen, hvor tiden er til det.

Helle Mikkelsen opfordrer til, at man kommer med en god cykel og en grundform, som kan klare en tur på 40-50 km. Grundformen er ikke påkrævet, for som Helle siger:

"Vi venter altid på hinanden, når vi er afsted. Så man står virkelig aldrig alene, hvis man har brug for lidt ekstra energi og hjælp. Punkterede dæk har vi efterhånden også lappet en del gange, så er uheldet ude, er vi også klar til at give en hånd med der".

Et billede, der indeholder græs, udendørs, træ, person Automatisk genereret beskrivelse Et billede, der indeholder person, udendørs, træ, dæk Automatisk genereret beskrivelse

Du kan læse mere på HOG Cyklings hjemmeside eller kontakte formand Finn Andreasen på

Tlf: 22 17 15 35.
 
 

 
Hinnerup og Omegns Gymnastikforening    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup    |    Tlf. 40 57 71 10